Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Doutzen Kroes onthult hoe ze fit en gezond blijft

Doutzen Kroes ziet er altijd prachtig uit. Ze plaatst vaak een foto van zichzelf in bikini op Instagram, waardoor men zich geregeld afvraagt hóe de blondine toch zo strak in haar vel blijft zitten. Op die prangende vraag geeft het topmodel in een nieuwe video eindelijk antwoord.

De Friezin startte onlangs een eigen Youtube-kanaal, waarin ze wekelijks een inkijkje in haar leven als topmodel geeft.

Advertentie

Persoonlijk
Eerder liet Doutzen Kroes al zien hoe het is om in een grote show te lopen, beantwoordde zij én haar man Sunnery James vragen over hun relatie en bracht ze voor het eerst haar zoontje en dochtertje goed in beeld. Maar nu doet ze een boekje open over haar strakke sportschema.

Hard werken
In de video die woensdag verscheen vertelt de blondine uitgebreid wat ze doet om fit en gezond te blijven. En het blijkt dat haar strakke lijf er niet zomaar is, want het model laat zien dat het flink veel inspanning vereist om een wasbordje te krijgen én te behouden. Wat ze zoal doet? Pilates, dansen en ballet.

Hieronder kun je bekijken hoe haar trainingsschema er precies uitziet. Wát een discipline!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram, Youtube. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien