Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Doutzen Kroes reageert op felle kritiek na pikante video

Eind vorige maand maakte topmodel Doutzen Kroes de tongen los met een vrij pikante video die ze op Instagram plaatste. Niet iedereen kon deze beelden waarderen en daar heeft Doutzen nu zelf ook iets over te zeggen.

In het beruchte filmpje is het topmodel te zien in een bikini uit haar eigen collegie voor Hunkemöller. Daar is voor zo’n bekend model als Doutzen natuurlijk niets geks aan, maar dit filmpje is wel net wat pikanter dan we van haar gewend zijn. Veel volgers vonden dat te ver gaan en reageerden met berichten als ‘volgens mij hoef je geen seks te verkopen op gehoord te worden’ en ‘jij bent veel stijlvoller dan dit’.

Advertentie

Lol gehad
Doutzen besloot niet meteen op alle ophef te reageren, maar zegt er deze week wel iets over in een interview met Grazia. “Het is gewoon wat het is. Ik denk dat ik als volwassen vrouw mijzelf neer mag zetten zoals ik dat wil. Ik heb vooral heel veel lol gehad en ben Hunkemöller dankbaar om ook deze kant van mijzelf te kunnen laten zien.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: ANP.

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien