Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Romantische verrassing zorgt voor ontroering bij kijkers 'Down met Johnny'

Het nieuwe seizoen van het programma Down met Johnny is wederom een groot succes. De uitzending van maandagavond zorgde dan ook weer voor heel wat ontroering bij de kijkers.

Voorheen werden mensen met een beperking tijdens het SBS6-programma Down met Johnny in het zonnetje gezet, maar nu mogen zij zelf iemand verrassen die dat volgens hen verdient.

Advertentie

Down met Johnny
In de aflevering van maandag gaat Johnny de Mol op pad met Daphne, die haar vriendje Jorden wil verrassen met een romantische date. Zij hebben sinds een jaar verkering en kunnen bijna niet zonder elkaar. Daphne is stapelgek op haar vriendje en wil hem dan ook graag laten zien wat hij voor haar betekent. En daarom wil ze met behulp van Johnny zijn grootste wens laten uitkomen, en met hem gaan indoorskydiven.

Tranentrekker
Terwijl de twee gezellig samen in een restaurantje zitten, valt Johnny plots binnen met zijn cameraploeg. En dat is het moment voor Daphne om te vertellen hoeveel ze van Jorden houdt. “Ik wil je op een persoonlijke manier laten weten hoe belangrijk je voor mij bent”, begint ze. Maar verder dan dat komt ze niet, want al snel rollen de tranen over haar wangen.

Twitter
Met behulp van Johnny lukt het haar toch om aan Jorden te vertellen dat ze hem vandaag in het zonnetje wil zetten en dat zijn allergrootste wens uit gaat komen. Op Twitter wordt er volop meegeleefd door de kijkers, die het ook nauwelijks droog kunnen houden door de aandoenlijke romantiek tijdens de uitzending.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, SBS. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien