Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Draagmoeder bevalt plotseling van 2 baby's: "Ze werden allebei meegenomen"

Een Amerikaanse vrouw besloot een Chinees koppel te helpen hun kinderwens uit te laten komen.

Jessica wilde graag draagmoeder voor het stel zijn – in ruil voor een geldbedrag.

Advertentie

Zo anders
Maar na 9 maanden zwangerschap beviel Jessica niet van 1 kindje, zoals gepland, maar van 2 kinderen. Eerst werd gedacht dat het ging om een tweeling, maar dat bleek al gauw niet het geval te zijn. “Ik weet nog dat ik zei: ‘wauw, ze zien er zo verschillend uit”, aldus de kersverse moeder. Maar het stel nam allebei de kinderen mee.

Maar ook meneer en mevrouw Liu begon het op te vallen: hun kinderen waren heel verschillend. Ze besloten hulp te zoeken en lieten het DNA van hun 2 kids testen. Wat blijkt: ze zijn helemaal geen tweeling en hebben een compleet verschillend DNA. Mike was de zoon van de Liu’s en Max was de zoon van Jessica en haar man. Ze gebruikten al tijden een condoom maar onverhoopt is dat toch misgegaan.

Andere naam
Jessica en haar man hadden al twee zonen. Na een aantal rechtszaken en gelddiscussies mocht Jessica uiteindelijk toch haar 3e zoon ook mee naar huis nemen. “Ik ben zo dankbaar dat ik mijn zoontje nu kan knuffelen. Ik hoop dat andere mensen kunnen leren uit mijn verhaal.” Het blije stel gaf Max na alle heisa een nieuwe naam: Malachi.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien