6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Draagmoeder bevalt plotseling van 2 baby's: "Ze werden allebei meegenomen"

Een Amerikaanse vrouw besloot een Chinees koppel te helpen hun kinderwens uit te laten komen.

Jessica wilde graag draagmoeder voor het stel zijn – in ruil voor een geldbedrag.

Advertentie

Zo anders
Maar na 9 maanden zwangerschap beviel Jessica niet van 1 kindje, zoals gepland, maar van 2 kinderen. Eerst werd gedacht dat het ging om een tweeling, maar dat bleek al gauw niet het geval te zijn. “Ik weet nog dat ik zei: ‘wauw, ze zien er zo verschillend uit”, aldus de kersverse moeder. Maar het stel nam allebei de kinderen mee.

Maar ook meneer en mevrouw Liu begon het op te vallen: hun kinderen waren heel verschillend. Ze besloten hulp te zoeken en lieten het DNA van hun 2 kids testen. Wat blijkt: ze zijn helemaal geen tweeling en hebben een compleet verschillend DNA. Mike was de zoon van de Liu’s en Max was de zoon van Jessica en haar man. Ze gebruikten al tijden een condoom maar onverhoopt is dat toch misgegaan.

Andere naam
Jessica en haar man hadden al twee zonen. Na een aantal rechtszaken en gelddiscussies mocht Jessica uiteindelijk toch haar 3e zoon ook mee naar huis nemen. “Ik ben zo dankbaar dat ik mijn zoontje nu kan knuffelen. Ik hoop dat andere mensen kunnen leren uit mijn verhaal.” Het blije stel gaf Max na alle heisa een nieuwe naam: Malachi.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien