We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Kans van 1 op 50 miljoen: moeder bevalt van drie baby's met twee lijfjes

Het gebeurt bijna nooit dat er zo’n bijzondere drieling wordt geboren als die van de Amerikaanse Silvia Hernandez en haar man Raul Torres.

Ze kregen drie meisjes, maar met 2 lichamen. Twee van de drie kinderen zaten aan elkaar vast en zijn ter wereld gekomen als een Siamese tweeling.

Advertentie

De tekst gaat verder na de video.

Haai kan een leuk kunstje en laat ’t graag zien.

Dit wisten de ouders al voor de geboorte. Moeder Silvia, die nog een zoontje heeft, maakte zich vooral zorgen dat haar meisjes niet lang zouden leven vanwege hun medische conditie. “Ik weet dat we onze best zullen doen om ze een zo normaal mogelijk leven te geven, als ze maar bij ons blijven. Ik heb veel gehuild”.

Alleen maar meisjes
Wat helemaal bijzonder is is dat maar 1 van de 6 zwangerschappen van drielingen leidt tot een geboorte van 3 baby’s van hetzelfde geslacht. De kinderen van Silvia en Raul, Catalina en de tweeling Ximena en Scarlett, zijn zeker één van de uniekste ter wereld. De kans op een drieling, met 2 kindjes die aan elkaar vast zitten, is 1 op 50 miljoen. De Siamese tweeling zal binnen een jaar worden geopereerd – de meisjes kunnen nu nog niet van elkaar worden gescheiden. Ze zijn bij hun romp aan elkaar gegroeid. Ze zijn nog te klein en te jong voor zo’n ingrijpende operatie.

Wonder
Ondanks alles wat hen te wachten staat is Silvia dolblij met haar kindjes. Ze noemt ze haar ‘wonderbaby’s’. De ‘tweeling’ wordt nog altijd in de gaten gehouden in het ziekenhuis in Texas, waar de familie woont. Binnenkort mogen zij hopelijk mee naar huis.

LEES OOK:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update

Bron: Medical Daily. Beeld: Facebook

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien