Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Dries Roelvink doet verrassende ontdekking in eigen realityshow

Dries Roelvink laat weten ontzettend verrast te zijn door de passie die ‘normale’ mensen voor hun vak hebben. De zanger doet uit de doeken dat hij niet had verwacht dat mensen buiten de creatieve sector gepassioneerd konden zijn.

Dries Roelvink is momenteel op televisie te zien met het programma SBS6-realityprogramma De Roelvinkjes passen op de winkel, waarin hij met zijn zoons Donny en Dave aan het roer staat van allerlei familiebedrijven. Zo werkt hij in een slagerij, bakkerij en op een grote vismarkt.

Advertentie

Nooit geweten
De bekende Nederlander vertelt dat hij zich flink verkeken heeft op de liefde die mensen buiten de spotlights voor hun werk kunnen hebben. “Ik heb altijd gedacht dat je alleen een passie kunt hebben als je in de creatieve sector werkt”, verklaart Dries. “Maar een bakker en een slager zijn ook gewoon gepassioneerd over hun werk. Daar heb ik mij lelijk in vergist.”

Eindelijk vakantie
Dries Roelvink laat weten dat hij het bijzonder vond om in de grote familiebedrijven te werken. Vooral omdat de medewerkers daardoor eindelijk zélfs een keer op vakantie konden. “Vaak zijn ze er jaren niet tussenuit geweest. En eigenlijk willen ze dat ook helemaal niet, want dan moeten ze hun toko achterlaten. En wie zorgt daar dan voor? Wij dus.” Mooi, Dries!

 

View this post on Instagram

 

Leader voor “De Roelvinkjes passen op de winkel” in de maak.

A post shared by driesroelvink_official (@driesroelvink_official) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien