Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Déze droom heeft Kate Middleton op moeten geven voor prins William

Toen Kate Middleton in 2011 met prins William trouwde, werd ze officieel lid van de Britse koninklijke familie. Helaas heeft ze daar wel wat voor op moeten geven.

De hertogin van Cambridge studeerde in 2005 af aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland. Hier ontmoette ze prins William.

Advertentie

Verkoper
Na haar afstuderen werkte ze een tijdje voor Party Pieces, een leverancier in feestartikelen. Dit was het bedrijf van haar ouders, Carole en Michael Middleton. Ze was hier verantwoordelijk voor het ontwerp en productie van de catalogus, marketing en fotografie. Enkele jaren later kreeg ze een baan als parttime verkoper van accessoires voor de kledingwinkel Jigsaw Junior in Londen.

Eén grote passie
Toch merkte Kate na enige tijd dat ze eigenlijk maar één grote passie had. En dat was fotograferen. Ze overwoog destijds dan ook een carrière in de fotografie. Helaas moest ze deze droom opgeven toen Kate en William in oktober 2010 hun verloving aankondigden. Sindsdien heeft Kate haar handen namelijk vol aan haar taken als hertogin van Cambridge.

Dít deed Kate Middleton toen zij en William kortstondig uit elkaar waren in 2007


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Express UK. Beeld: ANP

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien