Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Déze droom heeft Kate Middleton op moeten geven voor prins William

Toen Kate Middleton in 2011 met prins William trouwde, werd ze officieel lid van de Britse koninklijke familie. Helaas heeft ze daar wel wat voor op moeten geven.

De hertogin van Cambridge studeerde in 2005 af aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland. Hier ontmoette ze prins William.

Advertentie

Verkoper
Na haar afstuderen werkte ze een tijdje voor Party Pieces, een leverancier in feestartikelen. Dit was het bedrijf van haar ouders, Carole en Michael Middleton. Ze was hier verantwoordelijk voor het ontwerp en productie van de catalogus, marketing en fotografie. Enkele jaren later kreeg ze een baan als parttime verkoper van accessoires voor de kledingwinkel Jigsaw Junior in Londen.

Eén grote passie
Toch merkte Kate na enige tijd dat ze eigenlijk maar één grote passie had. En dat was fotograferen. Ze overwoog destijds dan ook een carrière in de fotografie. Helaas moest ze deze droom opgeven toen Kate en William in oktober 2010 hun verloving aankondigden. Sindsdien heeft Kate haar handen namelijk vol aan haar taken als hertogin van Cambridge.

Dít deed Kate Middleton toen zij en William kortstondig uit elkaar waren in 2007


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Express UK. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien