On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

Schokkende foto van drugsverslaafde juf (27) bedoeld om kinderen af te schrikken

De 27-jarige Megan Sloan uit Amerika was altijd een knappe, energieke meid die met veel plezier als juf op een basisschool werkte.

Maar het ging mis toen ze in aanraking kwam met drugs.

Ze werd verslaafd aan meerdere harddrugs en kon niet meer stoppen, ondanks haar leuke baan.

Oei
Een collega hoorde haar op een dag praten tegen iemand over heroïne en over het verkopen van duistere zaakjes via haar Facebookaccount. De collega schakelde gelijk de politie in. Naast heroïne, methamphetamine en voorgeschreven medicijnen vond de politie in haar handtas alleen al zo’n 40 injectiespuiten.

Geld uitgegeven
En dat was niet alles: ze bekende dat ze geld dat voor uitstapjes voor de kinderen dat ze van ouders had gekregen, had gebruikt om meer drugs te kopen. Ze werd door de politie gelijk meegenomen naar het bureau. Niet alleen wordt ze aangeklaagd vanwege het bezit van verdovende middelen, ook wordt ze aangeklaagd vanwege het ‘verwaarlozen van kinderen voor de klas’. Zelf zegt Megan dat ze nooit kinderen in de buurt heeft laten komen van haar drugs.

Waarschuwing
Inmiddels gaat er een foto van haar gezicht rond op het internet, bedoeld om jonge kinderen af te schrikken. De jonge vrouw is zó veranderd vanwege haar verslaving, dat ouders dit aan hun kinderen willen laten zien om ze zo te waarschuwen voor wat drug met je kunnen doen.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Juf heeft voor iedere leerling een andere handdruk.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: Facebook

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien