Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Dít 2-jarige meisje is de dubbelganger van zanger Ed Sheeran

Je verwacht ’t niet gauw: dat een 2-jarige peuter de dubbelganger is van een 26-jarige Britse zanger. Toch gaat de foto van het onbekende meisje nu het hele internet over.

Waarom? Omdat ze ondanks alle verschillen tussen de twee wel héél erg lijkt op Ed Sheeran.

Advertentie

Mini Ed
Isla Walton is een peuter, ook uit Engeland, en haar moeder is maar wat trots op haar looks. Ze vindt haar rode haren heel schattig en noemt haar altijd ‘baby Sheeran’. Moeder Zoe: “Iedereen om mij heen zegt altijd tegen haar dat ze een mini Ed is. Ik vind het wel grappig.” Het internet raakt er niet over uitgepraat: haar foto gaat inmiddels het wereldwijde nieuws over.

Wat vind jij? Twee druppels water?

 

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: Elite Daily. Beeld: Instagram

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien