Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Duitse pers is laaiend enthousiast over prinses Amalia

Onze oosterburen kunnen geen genoeg krijgen van ons koningshuis. De Duitse media is dan ook laaiend enthousiast over de nieuwe familiefoto’s van Koningsdag. Vooral prinses Amalia stal volgens hen de show.

In Duitsland hebben ze geen koningshuis, maar dat betekent niet dat ze niet van royaltynieuws houden. Sterker nog: ze zijn er dol op. En dan vooral het Nederlands koningshuis. Hun favoriet? Prinses Amalia!

Advertentie

Trots

Vanwege het coronavirus vierde de koninklijke familie dit jaar Koningsdag vanuit huis. Wel deelden ze op de 53e verjaardag van koning Willem-Alexander een paar prachtige kiekjes van het hele gezin. Volgens de Duitse pers is onze koning zichtbaar trots op de 4 dames. Hij straalt van oor tot oor. Kortom: de familiefoto’s vielen erg in de smaak bij onze oosterburen.

Vleugje kleur

De Duitse media zijn vooral enthousiast over onze troonopvolgster. Ze vinden namelijk dat vooral prinses Amalia in het oog springt op de nieuwe kiekjes. In een prachtige gele jurk van ontwerper Lisa Marie Fernandez voegt de toekomstige koningin een vleugje kleur toe. Dat kleurrijke heeft ze van haar moeder, die ook regelmatig in felle kleuren verschijnt.

Stijlicoon

De 16-jarige prinses is al net zo groot als haar moeder. “Dankzij haar lange blonde haar en bruine ogen wordt de toekomstige koningin ieder jaar weer mooier”, schrijft Adelswelt. Ze wordt door de Duitse pers niet voor niets een stijlicoon genoemd. Volgens hen ziet er erg modieus uit en is elk detail op elkaar afgestemd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit jaar wordt #Koningsdag thuis gevierd. Ook door de Koning en zijn gezin. Kort na 10.00 uur spreekt de Koning een korte boodschap uit via o.a. NPO1 en daarna ook via Koningsdagthuis.nl en de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.⠀ ⠀ Voorafgaand wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen en meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost. #koningsdagthuis⠀ ⠀ Volg vandaag de #Koningsdagthuis van de Koninklijke Familie via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en Koningsdagthuis.nl.⠀ ⠀ ⠀ #koninklijkgezin #thuis #koning #koningin #prinsessen #koningwillemalexander #koninginmáxima #prinsesamalia #prinsesalexia #prinsesariane #paleishuistenbosch #kingsday #royalfamily #oranjethuis #denhaag @koningsdagthuis 📸RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Nieuwsgierig als wij zijn, wilden we toch graag weten hoe onze toekomstige koningin eruitziet als ze Sarah wordt. Portrettekenaar Pieter van den Broek durfde de uitdaging aan en maakte voor ons een tekening van Amalia, hoe zij er – naar verwachting – op haar 50ste uitziet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bunte, Adelswelt, Gala. Beeld: Getty Images

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien