Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Duizenden reacties op déze spannende hint van Wie is de Mol?

Televisiepresentator Ron Boszhard viel in de eerste aflevering van Wie is de Mol gelijk af.

Maar nu zeggen ‘molloten’ dat hij weer terugkomt in het spelprogramma.

Advertentie

Dit gebeurde nadat er een hint de wereld in werd geslingerd, waarop te zien zou zijn hoe Ron in Tbilisi, Georgië is. Daar speelt dit seizoen het spel zich af. Het lijkt erop dat hij bij de Liberty Bank staat. Het gaat om het leadershot van het programma.

Wel of niet waar
De reacties op deze hint stromen inmiddels binnen: duizenden mensen hebben er op Twitter en op Facebook iets over te zeggen. Want het is wel erg gek dat Ron een test moest maken over deelnemers die hij nog nooit had ontmoet. Een kijker zegt: “Dat zou wel een klapper zijn. Dat is ook nog nooit gebeurd. En hoe kunnen ze in hemelsnaam de test afnemen als ze de teamgenoten nog niet eens hebben ontmoet…”. Een ander wuift de hint weg: ” Ik kan me voorstellen dat Ron als eerste afvaller alsnog de reis van zijn startlocatie naar Tbilisi heeft gemaakt. Op die manier kan de crew met zekerheid een ticket terugboeken, iets wat niet kon wanneer er een kandidaat uit één van de vijf landen naar huis zou moeten. Mede vanwege het voordeel dat ook Ron dan in Tbilisi een leadershot op kon nemen, hebben ze daar naar mijn idee voor gekozen.”

Dagboekje bijhouden
En dat is niet alles. Er wordt ook een dagboek van de afvaller bijgehouden, waarin wordt gereageerd door de deelnemer over het afvallen. Nu merkt een oplettende lezer op: ‘Dagboek van de afvaller is niet gesigneerd met Ron zijn naam… straks is dan toch Loes afgevallen?? Want je ziet het toch niet helemaal goed. Wat als Ron wel groen heeft en Loes dus rood…’

Dit is het dagboek van de eerste afvaller… Maar is het wel van Ron?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien