Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Duncan Laurence laat zien in welke outfit hij op het Songfestival-podium staat

Duncan Laurence is dinsdag voor het eerst het podium van het Eurovisie Songfestival opgegaan. Tijdens deze eerste repetitie onthulde hij ook meteen in welke outfit hij straks op zal treden.

Duncan treedt tijdens het Eurovisiesongfestival op in een overwegend blauwe én duurzaam outfit ontworpen door de Arnhemse modeontwerper Sjaak Hullekes. Het jasje is gemaakt van meer dan honderd jaar oude Franse linnen lakens waar één geheel van is gemaakt, zo maakte AVROTROS dinsdagochtend bekend.

Advertentie

Kleurverschil
De kleding van Duncan is met de hand op kleur ingeverfd. “De samenstelling van verschillende lakens zorgt ervoor dat bij het kleurproces wat kleurverschil ontstaat, wat juist een bijzonder effect geeft aan de kleding. Het uitgangspunt van de ontwerper is om niet naar perfectie te streven, want juist de imperfectie is datgene wat kleding karaktervol en interessant maakt”, aldus AVROTROS.

Verschillende jasjes
Hullekes heeft twee verschillende jasjes gemaakt. Naast het jasje waarmee Duncan optreedt is er een tweede waarmee de zanger straks in de greenroom zit. Duncan voelt zich vereerd dat hij dit ontwerp mag dragen: “Voor mij is Sjaak Hullekes meer dan een ontwerper, Sjaak een artiest. Iemand die door middel van zijn vakmanschap datgene wist te vertalen wat ik met Arcade wil vertellen in een prachtige outfit. Dankjewel Sjaak.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien