Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Duncan Laurence ziet déze presentatrice graag het songfestival in 2020 presenteren

Na de winst van Duncan Laurence zaterdag, wordt er volop gespeculeerd over wie het songfestival in 2020 in Nederland gaat presenteren. Als het aan de songfestivalwinnaar ligt, is BNN-ster Emma Wortelboer een goede kandidaat.

Emma deelde zaterdag de punten van de vakjury uit, maar haar uitzinnige reactie op de winst werd niet door iedereen goed ontvangen. Patty Brard bijvoorbeeld, was niet te preken over de jonge presentatrice.

Advertentie

Presentatrice songfestival 2020
Toch is de winnaar van het songfestival zélf een stuk positiever over Emma. Aan tafel bij talkshow Pauw vertelt Duncan dat hij hoopt dat er bij de selectie voor de presentatrice van het songfestival in 2020, ook gekeken wordt naar jong talent. Hij was immers ook geen gevestigde ster, voor hij het Eurovisiesongfestival won.

Emma Wortelboer
Duncan Laurence benadrukt dan ook dat er wat hem betreft niet alleen gekeken moet worden naar grote Nederlandse bekendheden zoals Chantal Janzen en Jan Smit. Ook minder bekende televisie-persoonlijkheden zoals Emma Wortelboer, moeten een eerlijke kans verdienen volgens hem.

Kritiek
Patty Brard haalde zondagavond in Shownieuws flink uit naar Emma Wortelboer. Ze zei dat ze het niet in orde vond dat Emma Nederland afschildert als een ‘een land vol hysterische debielen’. Ook klinkt er het gerucht dat Emma onder invloed zou zijn geweest. BNN-collega Sahil Amar Aïssa benadrukt echter dat de uitzinnige reactie gewoon typisch Emma is en mensen niet zo saai moeten doen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bronl AD, Shownieuws. Beeld: ANP Foto

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien