Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Duncan Laurence overrompeld door déze vraag van internationale pers

Duncan Laurence is sinds de bekendmaking van zijn deelname aan het songfestival al een van de favoriete deelnemers. De zanger is wel wat gewend qua media-aandacht, maar werd toch flink overrompeld door de intense internationale pers.

Na de openingsceremonie van het Eurovisiesongfestival werd de 25-jarige Duncan haast van zijn sokken gelopen, door allerlei geïnteresseerde journalisten.

Advertentie

Gekkenhuis voor Duncan Laurence
Duncan Laurence, die met zijn nummer ‘Arcade’ gaat proberen het songfestival te winnen, vertelt aan het ANP: “Wat een gekkenhuis, niet normaal dit. Maar echt geweldig, ik vind het zo vet.”

Gewoon kalm blijven
Terwijl hij nog maar net bekend is geworden, is Duncan al helemaal gewend aan alle aandacht van de pers. Toch was de rode loper andere koek, vertelt hij. “Ik moest wel even wennen ja. Maar na 100 meter gaat het wel beter ja. Als je gewoon kalm blijft, gewoon geniet en gewoon over de loper blijft lopen, komt het eigenlijk vanzelf allemaal goed”, aldus Duncan.

Met de billen bloot
Er is echter 1 vraag die Duncan achtervolgt. Verreweg de meest gestelde vraag van de internationale pers gaat namelijk over zijn bijzondere videoclip, waarin hij deels naakt te zien is. “Iedereen wilde weten of ik het ben in de videoclip. En het is ook echt zo. Ik ben het gewoon”, benadrukt de zanger keer op keer.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL. Beeld: ANP Foto

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien