Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kijkers DWDD onder de indruk van uitzending over voetballer Nouri

Donderdagavond stond de aflevering van De wereld draait door compleet in het teken van Abdelhak Nouri. De Ajax-voetballer werd in 2017 tijdens een oefenwedstrijd getroffen door een hartstilstand, waaraan hij ernstige en blijvende hersenschade overhield.

De kijkers raken niet uitgepraat over de indrukwekkende, emotionele uitzending. Dat blijkt uit een stortvloed van lovende berichten op Twitter.

Advertentie

Abdelhak Nouri

Het is bijna 3 jaar geleden dat Abdelhak Nouri onwel werd tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Bij de reanimatie die volgde liep hij hersenschade op, waardoor zijn veelbelovende carrière bij de Amsterdamse voetbalclub in de knop brak. Vrijdag verschijnt daarom het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem, vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Daarom wijdde Matthijs van Nieuwkerk de een-na-laatste uitzending van zijn langlopende talkshow aan de Amsterdamse ‘Appie’.

Gasten

Bij Matthijs van Nieuwkerk zat presentator Humberto Tan aan tafel om de kortstondige maar indrukwekkende carrière van Nouri te bespreken. Daarnaast waren ook Nouri’s vader Mohammed, zijn 2 broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn aanwezig, om hun verhalen over de jonge voetballer te delen. Ook nam auteur Khalid Kasem plaats.

Lovende woorden

Het was een emotionele uitzending die bij vele kijkers diepe indruk maakte. Dat blijkt al snel aan een stroom van berichten, waarin vol lof en respect gesproken wordt over de manier waarop de uitzending was ingericht. Over zowel Humberto als Matthijs wordt lovend gesproken en ook staan veel kijkers stil bij Nouri. “Voor mij was dit de mooiste uitzending van #dwdd die ik in al die jaren heb gezien”, schrijft iemand zelfs.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BNNVARA, Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien