Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Kijkers DWDD onder de indruk van uitzending over voetballer Nouri

Donderdagavond stond de aflevering van De wereld draait door compleet in het teken van Abdelhak Nouri. De Ajax-voetballer werd in 2017 tijdens een oefenwedstrijd getroffen door een hartstilstand, waaraan hij ernstige en blijvende hersenschade overhield.

De kijkers raken niet uitgepraat over de indrukwekkende, emotionele uitzending. Dat blijkt uit een stortvloed van lovende berichten op Twitter.

Advertentie

Abdelhak Nouri

Het is bijna 3 jaar geleden dat Abdelhak Nouri onwel werd tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Bij de reanimatie die volgde liep hij hersenschade op, waardoor zijn veelbelovende carrière bij de Amsterdamse voetbalclub in de knop brak. Vrijdag verschijnt daarom het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem, vertrouwenspersoon van de familie Nouri. Daarom wijdde Matthijs van Nieuwkerk de een-na-laatste uitzending van zijn langlopende talkshow aan de Amsterdamse ‘Appie’.

Gasten

Bij Matthijs van Nieuwkerk zat presentator Humberto Tan aan tafel om de kortstondige maar indrukwekkende carrière van Nouri te bespreken. Daarnaast waren ook Nouri’s vader Mohammed, zijn 2 broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn aanwezig, om hun verhalen over de jonge voetballer te delen. Ook nam auteur Khalid Kasem plaats.

Lovende woorden

Het was een emotionele uitzending die bij vele kijkers diepe indruk maakte. Dat blijkt al snel aan een stroom van berichten, waarin vol lof en respect gesproken wordt over de manier waarop de uitzending was ingericht. Over zowel Humberto als Matthijs wordt lovend gesproken en ook staan veel kijkers stil bij Nouri. “Voor mij was dit de mooiste uitzending van #dwdd die ik in al die jaren heb gezien”, schrijft iemand zelfs.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BNNVARA, Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien