Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Verrassend: dít is de echte naam van Monique Smit

We kennen Monique Smit ondertussen al zo lang als zangeres, dat we er zonder meer vanuit gaan dat dit ook haar echte naam is. Maar niets is minder waar.

Sterker nog: haar echte naam lijkt – behalve de eerste letter – niet eens op haar artiestennaam.

Advertentie

Een stukje langer
De goedlachse zangeres heet namelijk eigelijk ‘Margaretha Geertruida Maria Smit’. Die naam probeert ze duidelijk te vermijden, want naast haar artiestennaam Monique, is haar bijnaam ‘Mo’.

Broer Jan
‘Margaretha’ werd op 9 april 1989 geboren in Volendam als jongste zus van Jan Smit. Ze werd bekend dankzij de reallife soap Gewoon Jan Smit, waarbij het leven zanger Jan Smit in beeld werd gebracht. Later werd ze bekend door een aantal programma’s en haar eigen nummers als Blijf je vanavond en Aardappels Met Chocola.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Jbproductions. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien