Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws: echtgenoot (55) van André van Duin overleden

Martin Elferink, de man van André van Duin, is maandag overleden. Hij leed al langere tijd aan botkanker.

Daar kwamen André en zijn man in de zomer van 2018 achter. Toen brak Martin ineens zijn sleutelbeen, en dat hoort niet. “Martin gooide iets weg en toen was het krák. Een sleutelbeen breek je door een klap of val van je fiets, maar spontaan hoort het niet te gebeuren”, zei André destijds.

Advertentie

In een verklaring laat de komiek en presentator weten: “Martin heeft de strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk.” Na een kort en slopend ziekbed nemen André, familie en vrienden in besloten kring afscheid.

André en Martin leerden elkaar ruim 20 jaar geleden kennen en de 2 stapten in 2014 in het huwelijksbootje. De komiek sprak altijd vol liefde over zijn echtgenoot. “Hij heeft mijn leven weer leuk gemaakt na het overlijden van mijn vorige partner Wim”, vertelde hij eerder aan de Telegraaf.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf. Beeld: Brunopress

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien