Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws: echtgenoot (55) van André van Duin overleden

Martin Elferink, de man van André van Duin, is maandag overleden. Hij leed al langere tijd aan botkanker.

Daar kwamen André en zijn man in de zomer van 2018 achter. Toen brak Martin ineens zijn sleutelbeen, en dat hoort niet. “Martin gooide iets weg en toen was het krák. Een sleutelbeen breek je door een klap of val van je fiets, maar spontaan hoort het niet te gebeuren”, zei André destijds.

Advertentie

In een verklaring laat de komiek en presentator weten: “Martin heeft de strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk.” Na een kort en slopend ziekbed nemen André, familie en vrienden in besloten kring afscheid.

André en Martin leerden elkaar ruim 20 jaar geleden kennen en de 2 stapten in 2014 in het huwelijksbootje. De komiek sprak altijd vol liefde over zijn echtgenoot. “Hij heeft mijn leven weer leuk gemaakt na het overlijden van mijn vorige partner Wim”, vertelde hij eerder aan de Telegraaf.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf. Beeld: Brunopress

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien