Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Echt waar: eeneiige tweeling wil tegelijk zwanger worden van dezelfde man

Een bijzondere ambitie van een identieke tweeling: de zussen willen tegelijk zwanger worden van dezelfde man. Ja, dat lees je goed. Het betreft de Instagramzusjes Anna en Lucy DeCinque, die dagelijks zo’n 60.000 volgers verblijden met kiekjes over mode, beauty en meer.

De zussen delen niet alleen hun passie voor kleding, maar ook hun liefde voor dezelfde man.

Advertentie

Tegelijk zwanger

De Australische tweelingzusjes Anna en Lucy zijn altijd samen en zien er écht identiek uit. Dit is niet aangeboren, want de twee ondergingen plastische chirurgie om er precies hetzelfde uit te kunnen zien. Maar nu hebben ze nog een bijzonde doel dat ze samen willen bereiken, en dat is tegelijkertijd zwanger worden. En dat is nog niet alles, want ze willen tegelijk in verwachting raken van dezelfde man. Dat lieten de twee dames weten in een televisieprogramma. “We doen alles in het leven samen, we zullen samen doodgaan en samen oud worden. Zwanger worden hoort daarbij”, aldus Lucy.

IVF

Om ervoor te zorgen dat deze droom uitkomt, willen ze gebruik gaan maken van IVF. Ondanks dat het stel weet dat het erg lastig is om zwanger worden te timen, willen ze het toch via deze weg proberen. Om het zekere voor het onzekere te nemen hebben ze ook hun eitjes in laten vriezen, in de hoop dat ze hiermee hun kansen op tegelijk moeder worden kunnen vergroten.

Dezelfde man

En alsof hun leven niet al bijzonder genoeg is, delen de zusjes Anna en Lucy ook nog eens dezelfde man. Ben is de gelukkige, die een relatie heeft met beide zusjes. “Onze eerdere vriendjes begrepen onze band niet. Ben wel. Hij behandelt ons gelijk. Er is geen jaloezie. Hij krijgt dubbel zoveel liefde, dubbel zoveel aandacht, dus je hoort Ben niet klagen. Twinning is winning”, aldus de zussen.

 

View this post on Instagram

 

💛 DOUBLE THE LOVE FOR BEN 💛 Better All Together 🙋♀️🙋♂️🙋♀️ #relationshipgoals #shareboyfriend

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Lindanieuws. Beeld: iStock

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien