Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'Boer zoekt vrouw'

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar 23 februari is het eindelijk zover: Boer zoekt vrouw begint weer. 

Het programma deelt online een voorproefje van de eerste aflevering waarin Yvon Jaspers post heeft voor de boeren. Het zal voor de meeste kijkers geen verrassing zijn dat boerin Annemiek wel héél veel brieven heeft ontvangen. “Ik ben er even stil van”, zegt ze.

Advertentie

1100 brieven

Er zijn dit jaar in totaal maar liefst 1100 liefdesbrieven gestuurd en aan de blij en soms ook geëmotioneerde boeren te zien, maakte de post ook dit jaar weer heel wat los. Welke vijf boeren zullen gevolgd worden?

Benieuwd naar de rest van de eerste beelden? Klik dan hier en noteer alvast in je agenda: vanaf zondag 23 februari is Boer zoekt vrouw iedere week om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Boer Tom: “Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld”:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Boer zoekt vrouw. Beeld: Kro-ncrv | Linelle Deunk

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien