Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zó zag de eerste vakantie van prins Harry en Meghan Markle eruit

Kerst brachten zo nog niet samen door, maar blijkbaar begonnen prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle het nieuwe jaar wel met hun eerste vakantie samen.

Volgens de Daily Mail zijn Harry en Meghan samen op reis geweest naar de fjorden in Noorwegen om het Noorderlicht te bewonderen. De twee zouden na de feestdagen samen naar de Noorse plaats Tromso gegaan zijn. Ze zouden verschillende boottochtjes gedaan hebben om walvissen te spotten en het prachtige Noorderlicht te bekijken.

Advertentie

Speciale vakantie
Een bron vertelde aan The Sun dat Harry deze eerste vakantie samen zo bijzonder wilde maken zodat Meghan het nooit zou vergeten. Hij heeft veel moeite gedaan om het een romantische en speciale vakantie te maken. Dat is hem goed gelukt!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Dit is de eerste (niet zo duidelijke) foto van Harry en Meghan:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]


Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: Brunopress.

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien