Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Eindelijk bevestigd: er komt écht een Friends-reünie aan!

Friends-fans kunnen hun geluk niet op: de Friends-reünie waar al maandenlang over wordt gespeculeerd is namelijk vrijdag officieel bevestigd. De reüniespecial zal worden uitgezonden op HBO Max, de nieuwe streamingsdienst van de Amerikaanse zender HBO.

Het gaat om een eenmalige uitzending die ergens in mei zal verschijnen, op het moment dat het platform wordt gelanceerd. Een exacte datum is nog niet bekend.

Advertentie

Zelfde cast

De special zal niet helemaal hetzelfde zijn als de normale afleveringen uit de komedieserie. Het gaat namelijk om een aflevering zonder script. Sommige bronnen beweren zelfs dat het niets meer dan een uitgebreid interview zal zijn waarin er wordt teruggeblikt op de iconische sitcom. Wél zullen alle hoofdrolspellers (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer) allemaal van de partij zijn, zo maakt HBO bekend.

Flinke som geld

Zo’n hereniging met de cast kost de zender wel de nodige duiten. De zon gaat immers niet voor niks op. Volgens geruchten op de site Deadline krijgt de cast tussen de 3 en 4 miljoen dollar voor hun deelname (per persoon!). Jennifer Aniston deelde het nieuws ook al op haar eigen Instagram:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Deadline.com, Instagram. Beeld: Getty

 

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien