Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Wat góéééd: kijkers onder de indruk van eindresultaat in 'Chateau Meiland'

Niet alleen de Tour de France zorgt ervoor dat alle ogen gericht zijn op Frankrijk, het televisieprogramma Chateau Meiland is ook al weken een hit. Martien en Erica hebben 100 dagen hard geklust en lieten in de aflevering van maandagavond eindelijk het eindresultaat zien.

Na dagen hard werken en veel stress arriveren in deze aflevering de dierbaren van de familie. Maar voordat de burgemeester Chateau Marillaux komt openen, is er natuurlijk nog wat werk aan de winkel.

Advertentie

Lampje
Martien gaat zelf aan de slag met een lampje in de badkamer, maar dat loopt niet helemaal goed af. Hij denkt het wel zonder boren en pluggen te kunnen doen, maar krijgt dan een flinke stroomstoot. Schrikken voor Martien, maar de kijkers konden er hartelijk om lachen.

 

Appeltaart
Ook in de keuken zorgden Carolien en Martien voor een hilarisch moment. De twee gaan de keuken in om zelf een appeltaart te bakken, maar hebben eigenlijk net te weinig van het recept genoteerd. Het resultaat: te veel cognac, appels die niet netjes liggen en als je denkt dat het niet erger kon worden, stellen ze de kookwekker ook nog in op de verkeerde dag. Gelukkig is Martien er nog niet op tijd bij.

 

Eindresultaat
De appeltaart (voor zover je het resultaat een appeltaart kunt noemen) is klaar en de eerste gasten arriveren. Na al die maanden hard werken doet het Martien goed dat hij positieve reacties van de gasten krijgt. “Weet je wat ze zeiden toen ze in de kamer stonden? Ze vonden het net een balzaal. Daar word ik helemaal gelukkig van!”, riep hij vrolijk. De kijkers zijn bijna net zo gelukkig en trots als hij als ze het eindresultaat zien:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier de laatste aflevering.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: SBS6

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien