Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Elise Schaap imiteert Britt Dekker terwijl ze naast haar staat op de rode loper

Britt Dekker had woensdagavond de eer om alle Nederlandse televisiesterren te interviewen op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2019. Daar liep ze ook actrice Elise Schaap tegen het lijf.

Elise Schaap staat bekend om haar geniale typetjes. Zo imiteerde ze al verschillende BN’ers als Nikkie Plessen, Olcay Gulsen, Maan en Sylvie Meis, maar vooral haar imitatie van Britt Dekker is bij veel mensen bekend.

Advertentie

Beroemde imitatie
Toen Britt Dekker woensdagavond de kans kreeg om Elise Schaap een aantal vragen te stellen, begon ze ook meteen over deze beroemde imitatie. “Jij kan mij heel goed nadoen”, zei ze. Elise twijfelde geen moment en begon meteen net als Britt te praten. Zelfs zij was opnieuw onder de indruk:

 


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP.

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien