Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Emotionele dag voor O'G3NE-zusjes: "Ik mis je mammie"

Precies 3 jaar geleden verloren de zussen van zanggroep O’G3NE hun moeder aan de gevolgen van kanker. Op Instagram herdenken de meiden hun moeder met lieve en emotionele berichten.

Advertentie

Kinderfoto

“Mamma, elke dag ontdek ik meer van jou in mezelf”, begint Lisa haar bericht op Instagram bij een oude foto van haar moeder met haarzelf als kind. “Nog steeds leer ik van je, steeds weer kom ik tot nieuwe inzichten dankzij jou”, schrijft ze.

En lach en een traan

Ook Amy plaatst een kinderfoto van zichzelf met haar moeder op Instagram en blikt terug op het moment. “Toen nog nietsvermoedend”, schrijft ze bij de foto. “Jij bent zo’n enorm groot gedeelte van mijn hart”, vervolgt ze haar bericht. “Al zo lang moeten we je missen.” Ze laat weten dat ze iedere keer weer de dag van overlijden van haar moeder herbeleeft. “Een lach en een traan zitten zo pijnlijk dichtbij elkaar. Ik mis je mammie”, eindigt ze haar bericht.

Isolde, de moeder van Lisa, Amy en Shelley, overleed precies 3 jaar geleden aan een zeldzame vorm van kanker.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien