Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Eric Corton (51) doet uit de doeken door welke sport hij 33 kilo afviel

Acteur, presentator, schrijver en muzikant Eric Corton heeft een tijdje geleden een paar aanpassingen gedaan in zijn leven met als resultaat een gewichtsverlies van maar liefst 33 kilo. Op Instagram laat de Penoza-ster zien wat hem daar flink bij heeft geholpen.

Hij lijkt zich helemaal te kunnen vinden in de fietssport.

Advertentie

33 kilo weggefietst

De acteur heeft ’33 kilo weggefietst’, schrijft hij. “Ben ik vandaag opeens zes kilo aangekomen en ben er heel erg blij mee”, grapt Eric bij een foto met zijn nieuwe fiets. “Zes kilo carbon, schijfremmen, pokermeter en een bel”. De fietsfanaat die hij nu is, kan niet wachten om z’n nieuwe winst uit te testen: “Nu snel een rondje doen.”

De reacties op zijn ‘nieuwe’ uiterlijk zijn verdeeld. Sommigen vinden het hartstikke knap, anderen vinden hem te mager worden. Al wordt er in de reacties ook door zijn fietscollega’s volop gesproken over zijn ‘fraaie fiets’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eric Corton (@ericcorton) op

Niet meer drinken

Op Instagram deelde Eric vorig jaar nog een foto van een leeg wijnglas met een bijschrijft waarin hij vertelt – op moment van schrijven – 4 jaar te zijn gestopt met drinken. “Genoeg alcohol gedronken voor een heel mensenleven. Het moest stoppen. En omdat ik dingen nooit ‘een beetje’ kan, deed ik het radicaal. Stoppen is nooit meer beginnen…” Hij vervolgt: “Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik leef totaal anders, in het moment en bewust. Zonder mist of vertroebeling. Ik ben fit en 32 kilo lichter. Nu is ieder moment me dierbaar. Leuk of niet leuk.”

Geïnspireerd om te fietsen? We laten je de 5 mooiste fietsroutes in Nederland zien:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien