Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Eric Corton viert vijftigste verjaardag met ontroerende foto

Hij had naar eigen zeggen nooit gedacht dat hij oud zou worden. Altijd gedacht dat hij jong op zou branden. Toch is Eric Corton vandaag echt 50 jaar geworden.

Om bij die mijlpaal stil te staan, plaatste hij eerder vandaag een bijzondere foto op zijn Instagram. Uit 1973!

Advertentie

Stukkie trappen
“Ik was net 4 en trots op m’n fiets met zijwieltjes, poserend in onze garage”, begint Eric. “Voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden. Nooit gedacht dat ik oud zou worden. Nooit. Altijd gedacht dat ik jong op zou branden. Dat is niet gebeurd. Gelukkig maar. Vandaag word ik 50 en heb ik het gevoel meer in balans te zijn dan ooit… Ik zie nog steeds best vaak de wrange grijns van het leven maar beantwoord hem nu met een lach, met liefde en met zachtheid. Of ik ga gewoon een stukkie trappen…”

Mooi gesproken, Eric. Gefeliciteerd. Op het leven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1973… Autoloze zondag… Fietsen midden op straat…Ik was net 4 en trots op m’n fiets met zijwieltjes, poserend in onze garage. Voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden. Nooit gedacht dat ik oud zou worden. Nooit. Altijd gedacht (en stiekem ook best in groooote hoeveelheden aan gewerkt 🍷🍻🥃🚬💊💉😂) dat ik jong op zou branden, in een flits zou verdwijnen en dan alles gedaan zou hebben wat er te doen en te beleven viel. Dat is niet gebeurd. Heel veel wel,maar ook heel veel niet. Gelukkig maar. Zodat ik blijf ontdekken,veranderen,afstand blijf nemen en toenadering kan zoeken,kan hollen,stilstaan,praten,zwijgen,veel liefhebben,soms een beetje haten,scherp zijn en bot,een liefhebbende man,vader en een zorgzaam kind….en vooruit kijk naar alles wat ik nog kan doen,kan zijn en hopelijk mag worden…en (jaja ik weet het) veeeeeeeeeel fietsen… Zonder zijwieltjes. Maar dat mag ook wel zo onderhand. Vandaag word ik 50 en heb ik het gevoel meer in balans te zijn dan ooit….Ik zie nog steeds best vaak de wrange grijns van het leven maar beantwoord hem nu met een lach, met liefde en met zachtheid. Of ik ga gewoon een stukkie trappen… #tweededeel #kmvreten #trappen #jarig #wildeditevendelen

Een bericht gedeeld door Eric Corton (@ericcorton) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Eric Corton. Beeld: BrunoPress, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien