Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

'Dream school' kijkers geëmotioneerd door verdriet van rector Eric

De kijkers van Dream school waren ontroerd nadat rector Eric verdrietig nieuws kreeg over zijn vader. In de aflevering kon hij zijn tranen niet bedwingen.

De vader van Eric ligt op sterven. Zodra Lucia Rijker aan hem vraagt hoe het met hem gaat, raakt hij geëmotioneerd. “Als je 48 jaar geleden bij wijze van spreken 4 miljard vaders had neergezet was ik naar hem gelopen en had ik gezegd: ‘jou moet ik hebben’”, vertelt Eric aan Lucia terwijl de tranen over zijn wangen lopen.

Advertentie

Lastige keuze

Hoewel Eric twijfelt of hij terug naar zijn vader moet gaan, besluit hij toch op de Dream school te blijven. Een lastige keuze, maar wel wat zijn vader zou willen. Ook Lucia breekt: “Wees dankbaar dat hij je papa was en dat je een papa hebt gehad.” Naast Lucia leven de studenten ook mee. Zo schrijft Anouk die op haar 14-jarige leeftijd haar vader verloor een briefje aan Eric om hem een hart onder de riem te steken.

De kijkers thuis hielden het ook niet droog tijdens deze aflevering:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Dream School. Beeld: NPO.

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien