Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Erica Meiland doet een boekje open over haar seksleven met Martien

Erica Meiland vertelt openhartig over haar relatie met Martien. Hij is jaren geleden uit de kast gekomen, maar toch is het stel onlangs opnieuw getrouwd. En de sex? Die mist ze geen moment. 

Erica en Martien waren al een lange tijd samen, toen Martien 16 jaar geleden met het nieuws kwam dat hij toch echt op mannen valt. Op dat moment stortte de wereld van Erica even in.

Advertentie

Doodongelukkig
“Dat was heel heftig. De kinderen waren nog klein en ineens vertelde mijn man me dat hij me ging verlaten omdat hij zich doodongelukkig voelde”, legt Erica uit in een interview met Weekend. “Mijn hele wereld stortte in. De verwarring was zo groot, dat ik niet meer met hem om wilde gaan.”

Verwijten
Ze vond het idee dat ze haar grote liefde voorgoed kwijt was ondragelijk. “Nadat het verdriet was ingedaald en ik me zo goed en kwaad als ik kon bij de situatie had neergelegd, kwam de boosheid en ging ik hem van alles verwijten.” Gelukkig werd dit gevoel steeds minder en na een tijdje konden de 2 weer door één deur.

Stapelgek op elkaar
Ze merkten dat ze beiden niet zonder elkaar konden. Erica en Martien zijn zelfs weer opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Dit betekent niet dat ze weer verliefd zijn op elkaar en dat er sprake is van een seksuele relatie. Aan de geaardheid van Martien is niks veranderd. “We consumeren onze liefde voor elkaar nu op een andere manier. Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik in godsnaam met Martien getrouwd ben, hij is toch al immers jaren uit de kast. Ik vind dat zo’n stomme vraag. Alsof liefde alleen maar kan bestaan als je die ook lijfelijk bedrijft. Ik ben stapelgek op die man en ik durf wel voor hem te antwoorden dat dit wederzijds is. Wat maakt het dan verder uit?”

Intimiteit
Erica geeft ook toe de intimiteit met Martien niet te missen. “Geen moment. Wat Martien en ik met elkaar hebben, overstijgt het seksuele”, legt ze uit. “Het lijkt wel alsof mijn lichaam die afdeling even op slot heeft gezet. Dat komt me goed uit, want de weinige uren die ik naast het vele werk op het chateau nog over heb, besteed ik liever aan het kijken naar een goede film op Netfix en een paar uur heerlijke slaap dan aan een potje rollebollen.”

Na het immense succes van het eerste seizoen van Chateau Meiland, kunnen kijkers binnenkort weer genieten van gloednieuwe afleveringen. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus te zien om 20.30 uur bij SBS 6. De familie Meiland runt momenteel een kastaal in Frankrijk en verwachten hun eerste gasten in het Chateau Marillaux.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weekend, Shownieuws. Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien