Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Estavana Polman en Rafael van der Vaart vieren bijzondere dag

Het is een bijzondere dag voor Estavana Polman en Rafael van der Vaart. Het sportkoppel is vandaag namelijk precies 3 jaar samen, en nog steeds zielsgelukkig met elkaar.

Estavana en Rafael hebben sinds 2016 een relatie en zijn inmiddels ook de trotse ouders van dochtertje Jesslynn, die in juni 2 jaar wordt.

Advertentie

Smoorverliefd
Het stel laat de heuglijke dag niet zomaar voorbij gaan. De hele wereld mag weten dat ze nog steeds smoorverliefd zijn. Op Instagram plaatst Rafael dan ook een foto van zijn vriendin, om even stil te staan bij hoe gelukkig zij hem maakt. “She makes me smile”, schrijft hij onder een foto van hen samen.

Grappende Estavana Polman
Ook Estavana Polman plaatst een foto online, om de bijzondere dag met haar volgers te delen. Zij schrijft echter geen romantische woorden neer, maar neemt haar vriend Rafael op de hak. Grappend schrijft de blondine onder de foto: “Drie jaar ellende!”

Verhuisplannen
Rafael en Estavana wonen voor hun werk in Denemarken, maar onlangs lieten ze weten dat hier verandering in gaat komen. Het gezinnetje verhuist binnenkort terug naar Nederland, waar ze in Arnhem zullen neerstrijken.

 

View this post on Instagram

 

3 years❤️ #3jaarellende😂#houvanjou

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Instagram, beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien