Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Zó dacht de vader van Estavana Polman over haar relatie met Rafael van der Vaart

Terwijl Estavana Polman en voetballer Rafael van der Vaart al jaren gelukkig samen zijn, stond niet iedereen direct achter hun relatie. De vader van Estavana blijkt zijn twijfels te hebben gehad. Dat vertelt de blondine aan Grazia.

Estavana en Rafael zijn sinds 2016 samen en zijn inmiddels ook de trotse ouders van dochtertje Jesslynn, die in juni 2 jaar wordt.

Advertentie

Openhartige Estavana Polman
Estavana vertelt in het interview openhartig: “Laatst hoorde ik mijn vader tegen zijn vader zeggen dat hij in het begin helemaal niet zo blij was met onze relatie. Vooral door alle spotlights die daardoor ineens op mij gericht werden. Maar daar zijn ze gelukkig snel op teruggekomen. Raf komt nu zelfs zonder mij bij mijn ouders. Ze zijn echt gek op elkaar.”

Familiemens
Ze legt uit dat familie voor haar het belangrijkste in het leven is en dat ze blij is dat iedereen nu goed met elkaar door een deur kan. “Gelukkig is Rafael ook heel close met zijn familie. Het blijft natuurlijk lastig: jij kiest voor iemand, maar je familie moet er ook mee door een deur kunnen.”

Verhuisplannen
Rafael en Estavana wonen voor hun werk in Denemarken, maar onlangs lieten ze weten dat hier verandering in gaat komen. Het gezinnetje verhuist binnenkort terug naar Nederland, waar ze in Arnhem zullen neerstrijken.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday ❤️ #mijnman #36 #hijlijktnatuurlijkveeljonger😂

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia, beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien