Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Eva Jinek houdt het niet droog tijdens gesprek over zoontje Pax

Eva Jinek weet het niet droog te houden tijdens het interview in Sterren op het doek, zien we in de preview van de aflevering. Ze pinkt een traantje weg als presentator Özcan Akyol naar haar zoontje Pax vraagt. 

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek begint op 31 oktober en Eva Jinek is een van de bekende Nederlanders die door drie kunstenaars op het doek wordt vereeuwigd. Aan het eind van de aflevering mag Eva één schilderij mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel.

Advertentie

Zelfverzekerd

Özcan Akyol interviewt de presentatrice, terwijl de drie kunstenaars Eva portretteren. Ze vertelt openhartig over haar ambities en haar carrière, en hoe ze die combineert met haar moederschap. Özcan weet de gevoelige snaar te raken, helemaal wanneer hij over Pax begint. “Wat ik leuk aan hem vind, is dat hij zo zelfverzekerd is”, vertelt de presentatrice op de beelden in RTL Boulevard werden uitgezonden. “Dan gingen we naar het strand en daar waren twee grotere kinderen aan het spelen. Dat kleine hummeltje rent er dan zo op af.”

Wanneer Özcan vraagt of zij zelf ook zo was als kind, moet Eva lachen. “Ik weet niet of ik zo onverschrokken was”, antwoordt ze met tranen in haar ogen. Dan neemt ze gauw een slok water. “Ik moet huilen om m’n baby.”

Podcast

De eerste aflevering van Sterren op het doek, met Eva Jinek in de hoofdrol, is op zaterdag 31 oktober om 20.40 uur te zien op NPO 2. Nieuw dit seizoen is dat kijkers na de uitzending een podcast kunnen beluisteren. In deze podcast is het volledige gesprek van Özcan en de gast te horen.

Dit vindt Eva Jinek moeilijk als hardwerkende moeder:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Sterren op het doek. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien