Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Eva Jinek is open over hoe het moederschap haar heeft veranderd

Eva Jinek is dit jaar moeder geworden van zoontje Pax. Ze heeft nog altijd grote ambities in haar carrière, maar ze zegt wel veranderd te zijn.

Na haar verlof wil ze het niet bepaald rustiger aan doen.

Advertentie

“Ik heb nooit gedacht: ik doe die latenightshow een paar jaar, het is just a job, zo denk ik niet. Dat is niet veranderd sinds de baby”, vertelt ze in de De VARAgids. Toch denkt ze wel op een andere manier. “Dat wát ik doe, dat zie ik meer in perspectief. Het is maar een televisieprogramma, niet een heel bestaan.” Ook als ze nu naar de televisie kijkt, denkt ze anders. “Ik denk regelmatig, waar hébben we het over?”.

Wat ze moeilijker vindt? Het weinige slapen nu haar zoontje er is. “Ik had van tevoren alle boeken gelezen, ook over slaapgebrek. Ik dacht: ik heb tien jaar ochtenddiensten gedaan, ik weet echt wel hoe dat voelt. Voor het ochtendjournaal moest ik half vier mijn bed uit. Dat zou toch de beste voorbereiding ever moeten zijn? Maar dit is toch anders.”

Kleine Pax:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien