Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Eva Jinek is open over hoe het moederschap haar heeft veranderd

Eva Jinek is dit jaar moeder geworden van zoontje Pax. Ze heeft nog altijd grote ambities in haar carrière, maar ze zegt wel veranderd te zijn.

Na haar verlof wil ze het niet bepaald rustiger aan doen.

Advertentie

“Ik heb nooit gedacht: ik doe die latenightshow een paar jaar, het is just a job, zo denk ik niet. Dat is niet veranderd sinds de baby”, vertelt ze in de De VARAgids. Toch denkt ze wel op een andere manier. “Dat wát ik doe, dat zie ik meer in perspectief. Het is maar een televisieprogramma, niet een heel bestaan.” Ook als ze nu naar de televisie kijkt, denkt ze anders. “Ik denk regelmatig, waar hébben we het over?”.

Wat ze moeilijker vindt? Het weinige slapen nu haar zoontje er is. “Ik had van tevoren alle boeken gelezen, ook over slaapgebrek. Ik dacht: ik heb tien jaar ochtenddiensten gedaan, ik weet echt wel hoe dat voelt. Voor het ochtendjournaal moest ik half vier mijn bed uit. Dat zou toch de beste voorbereiding ever moeten zijn? Maar dit is toch anders.”

Kleine Pax:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien