Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Yes! Eva Jinek komt terug op de buis

Eva Jinek heeft maandenlang kunnen genieten van baby Pax, maar vanaf volgend jaar is de presentatrice (gelukkig!) weer op televisie te zien.

Op Instagram maakte Eva bekend dat ze vanaf januari weer achter ‘haar’ tafel kruipt.

Advertentie

Verlof
Ze is in totaal bijna vijf maanden van de buis geweest. Eind juli ging Eva een week eerder dan gepland met zwangerschapsverlof. Het werd haar toen te veel om avond aan avond haar talkshow Jinek te presenteren.

Aan de slag
Een slimme keuze, want begin september beviel Eva van een gezonde zoon. De afgelopen drie maanden heeft ze volop van de kleine Pax kunnen genieten, maar het wordt ook weer tijd om aan het werk te gaan.

Emoties
“Op 1 januari kruip ik weer achter deze tafel”, schrijft ze in haar Instagram Story. Tijdens haar verlof was ze één keer eerder op televisie, namelijk toen ze in oktober de Sonja Barend Award won voor het beste tv-interview van het jaar. In een uitzending van De Wereld Draait Door na ze de prijs in ontvangst. Ze probeerde het die avond droog te houden, maar uiteindelijk rolden de tranen rijkelijk over haar wangen. “Ik had me voorgenomen dat dit niet ging gebeuren, maar dat zijn de hormonen! Het is omdat ik borstvoeding geef”, zei de presentatrice gelijk.

Jinek en Pauw
Eva en Jeroen Pauw wisselen elkaar af op de late avond, dus vanaf 1 januari kan Jeroen lekker even met vakantie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP & Instagram

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien