Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Yes! Eva Jinek komt terug op de buis

Eva Jinek heeft maandenlang kunnen genieten van baby Pax, maar vanaf volgend jaar is de presentatrice (gelukkig!) weer op televisie te zien.

Op Instagram maakte Eva bekend dat ze vanaf januari weer achter ‘haar’ tafel kruipt.

Advertentie

Verlof
Ze is in totaal bijna vijf maanden van de buis geweest. Eind juli ging Eva een week eerder dan gepland met zwangerschapsverlof. Het werd haar toen te veel om avond aan avond haar talkshow Jinek te presenteren.

Aan de slag
Een slimme keuze, want begin september beviel Eva van een gezonde zoon. De afgelopen drie maanden heeft ze volop van de kleine Pax kunnen genieten, maar het wordt ook weer tijd om aan het werk te gaan.

Emoties
“Op 1 januari kruip ik weer achter deze tafel”, schrijft ze in haar Instagram Story. Tijdens haar verlof was ze één keer eerder op televisie, namelijk toen ze in oktober de Sonja Barend Award won voor het beste tv-interview van het jaar. In een uitzending van De Wereld Draait Door na ze de prijs in ontvangst. Ze probeerde het die avond droog te houden, maar uiteindelijk rolden de tranen rijkelijk over haar wangen. “Ik had me voorgenomen dat dit niet ging gebeuren, maar dat zijn de hormonen! Het is omdat ik borstvoeding geef”, zei de presentatrice gelijk.

Jinek en Pauw
Eva en Jeroen Pauw wisselen elkaar af op de late avond, dus vanaf 1 januari kan Jeroen lekker even met vakantie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP & Instagram

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien