Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Op deze datum is Eva Jinek voor het eerst op RTL te zien

In september werd duidelijk dat Eva Jinek de overstap van de NPO naar RTL zou gaan maken. Samen met presentator Beau van Erven Dorens neemt ze de late avond van RTL voor haar rekening. Naar verluid doen ze dat ieder een aantal maanden per jaar.

Nu is ook de datum bekend geworden waarop Eva voor het eest op RTL te zien zal zijn.

Advertentie

Wanneer is Eva Jinek te zien bij RTL?
Vrijdag 3 januari 2020: dat is de dag waarop Eva Jinek voor het eerst op RTL te zien zal zijn. Dat maakt de zender bekend.Haar show zal te zien zijn direct na het programma The voice of Holland.

Mooie kans
Toen het nieuws van haar overstap naar buiten kwam, reageerde Eva: “Het is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen in je leven zijn te mooi om te laten lopen. Ik verheug me er enorm op om met zo’n enthousiast team te gaan werken en ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen vijftien jaar bij de NPO.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien