Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Eva Jinek wenst haar vervangster op lieve manier succes

Eigenlijk zou Eva Jinek vanavond zelf nog haar talkshow presenteren, maar verschillende zwangerschapskwaaltjes hebben ervoor gezorgd dat ze vorige week al afscheid moest nemen. Hierdoor is het vanavond de beurt aan haar vervangster Nadia Moussaid.

Op Instagram laat Eva weten dat zij in ieder geval vanavond aan de buis gekluisterd zit.

Advertentie

‘’Veel plezier’’
‘’Vanaf morgenavond mag ik rond de klok van elf uur samen met jullie heerlijk op de bank liggen en neemt mijn collega @_nadiamoussaid de honneurs waar op de late avond. Ze is er klaar voor en ze heeft er veel zin in! Ik wens haar heel veel succes en vooral plezier,’’ zo schrijft ze bij een foto van de twee.

Dikke enkels
In de uitzending van vorige week vertelde Eva dat haar bloeddruk te hoog is en dat ze last heeft van verschillende zwangerschapskwalen. ‘’Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.’’

Eerste kindje
Voor Eva was het moeilijk om een week eerder te stoppen. ‘’Maar ik moet voor mijn kind kiezen, ik ben moeder.’’ Haar talkshow noemt ze haar eerste kindje. ‘’En het is moeilijk om dat te laten gaan, maar het moet.’’ De presentatrice maakte in maart bekend dat zij en haar vriend Dexter van der Voorn een kind verwachten.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien