Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Even bellen met... Frank en Rogier: "We willen scoren, we willen dat het perfect wordt"

Dinsdagavond is de eerste aflevering van het nieuwe programma Frank en Rogier checken in te zien op RTL 4. Een nieuw programma, op een nieuwe zender: wat kunnen we verwachten? We bellen met Frank en Rogier.

Vanavond begint Frank en Rogier checken in, wat kunnen we verwachten?
Frank: “We vinden het heel spannend wat er gaat gebeuren.”

Advertentie

Rogier breekt in: “Een traan, een lach, ontroering, veel activiteiten, Douwe en Erwin, de kringloop. Voor de rest moet je echt gaan kijken. We zeggen nog niet bij wie de traan valt.”

Wat gaan we zien in de eerste aflevering?
Rogier: “We hebben de eerste twee afleveringen al mogen bekijken. In aflevering één gaan we naar Griensveen. Een prachtig monumentaal stadje. Het is wat saai, maar de omgeving is prachtig. We zijn bij een b&b van jonge mensen die het ook echt verdienen omdat er wat dingen mis zijn gegaan. Een geweldige aflevering met bijzondere mensen, maar in aflevering twee zit zoveel humor. Ik weet niet wat ik die dag had. Ook deze mensen waren heel bijzonder, maar we hebben vooral zoveel gelachen.”

Wat is het verschil tussen Frank en Rogier checken in en Paleis voor een prikkie?
Rogier: “Dat was een huis, dit is een b&b. Dat is veel meer werk. Een b&b heeft vaak meerdere kamers, een entree, een hal. We richten niet de hele b&b opnieuw in, maar wel veel meer.”

Frank: “Je moet het eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Er is ook een ander budget. In Paleis voor een prikkie was het budget voor de meubels 250 euro, maar werd niet gesproken over de kosten voor schilders en klussers. Nu doen we het voor een allround-prijs van 3500 euro.”

Rogier: “We willen de kijker ook laten zien wat er in de omgeving te doen is. We hebben zelf in elke plaats iets leuks gevonden om te doen. Dat kan pottenbakken zijn of kleiduif schieten. Maar we gaan natuurlijk nog steeds naar de kringloop. Dat vinden wij het leukst om te doen. Geweldig, geweldig. Elke aflevering gaan we net zo lang door tot we het hebben gevonden. We willen scoren, we willen dat het perfect wordt.”

Frank: “Dit is het eerste seizoen van het nieuwe programma. Het team kent ons nog niet zo goed en dachten ‘Gaan ze het wel vinden?’ Ja, we gaan het 100 duizend procent vinden. Als we het niet vinden, gaan we naar nog een kringloop, en nog een en nog een tot we het vinden. We willen de mensen echt heel graag helpen.”

Wat hopen jullie qua kijkcijfers?
Frank: “Daar hebben we geen verstand van. Dat is een grote verrassing. Dat telt voor ons ook niet, als de kijker maar enthousiast is.”

Rogier: “We willen knallen! Dinsdag, half 9, RTL 4: iedereen kijken!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: RTL/Michel Schnater

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

9 leuke outfits voor de volgende (weekend)wandeling

We hebben in een jaar nog nooit zoveel ommetjes gemaakt. Bij gebrek aan andere activiteiten wandelen we wat af.  Een (weekend)wandeling op de planning? Wij hebben 9 leuke outfits op een rijtje gezet.

Er zijn tegenwoordig al zo weinig momenten waarvoor we ons leuk aan kunnen kleden. Laten we die momenten dus gewoon creëren. Bijvoorbeeld: voor die wandeling (in het weekend) trekken we niet meer ons oude kloffie aan, maar kiezen we een outfit waar we ons ook nog een beetje charmant in voelen.

Advertentie

Outfits voor wandeling

Wat inspiratie nodig voor die nieuwe wandel-look? Wij vonden op Instagram deze 9 leuke outfits voor een (weekend)wandeling:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door That’s Not My Age (@thatsnotmyage)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jiawa Liu (@beigerenegade)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Valérie H. (@bvaldress)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Billie Rose (@billierose)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shirley Visser (@shirleyvisser)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Getty Images.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Partij Kiezen met Libelle: speel de quiz en raad de politici

Op 17 maart mogen we weer stemmen. Denk jij alles al te weten over de lijsttrekkers die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen? Wie er bijvoorbeeld graag naar Jason Mraz luistert of trouwde in het buitenland. In deze quiz test je je kennis én ontdek je een andere kant van de politici.

Advertentie

Speel de quiz:

  • Welke politicus heeft niet in Leiden gestudeerd?
  • Welke politicus ging met zijn vrouw per Interrail naar Istanbul?
  • Welke politici zijn fan van de band U2?
  • Welke politicus heeft de marathon in Libanon (2015) gelopen?
  • Welke politicus heeft nooit voorgelezen tijdens de Kinderboekenweek?
  • Rangschik de volgende politici op volgorde van de jongste naar de oudste.
  • Welke politicus woont samen met haar moeder en kinderen?
  • Welke politicus is in Budapest getrouwd?
  • Welke politicus zat naast Floortje Dessing op de bank bij ‘Linda’s Wintermaand’?
  • Welke van de drie onderstaande zinnen is feitelijk onjuist?

Doe onze kieswijzer:

Nog niet over uit op wie je moet gaan stemmen? Ook daar helpen we je graag bij met onderstaande kieswijzer:


voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Art over nieuw seizoen 'Rooijakkers over de vloer': "Leuk dat Geraldine weer verliefd is"

Art Rooijakkers (44) heeft momenteel een van de beste banen van Nederland. Voor hem geen dagen vol Zoom-calls en werken op afstand, maar op pad om een kijkje te nemen in het leven van bekend Nederland. Woensdagavond start het derde seizoen van Rooijakkers over de vloer.

Corona of niet, BN’ers geven Art Rooijakkers nog steeds graag een kijkje in hun leven. In dit seizoen gaat Art onder andere op bezoek bij Geraldine Kemper, Danny Vera, Bilal Wahib en Stefano Keizers. Hoe was dat in deze tijd? Even bellen met Art!

Advertentie

Hoe gaat het met je?
“Het gaat goed! Ik ben het net als iedereen hartstikke beu, maar ik heb weinig te klagen. Ik ben nog niet ziek geweest en in mijn omgeving is ook niemand ernstig ziek geweest. Ik heb werk waarvoor ik de deur uit mag en ben niet, zoals vrienden zichzelf noemen, ‘een zoombie’ en mijn dochters zijn gezond en klaar om naar de basisschool te gaan. Dus het gaat eigenlijk gewoon goed.”

Woensdag start een nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer. Hoe was het om dit seizoen in coronatijd te maken?
“In de gesprekken merkte ik dat thuis voor iedereen belangrijker is geworden. Het was bijzonder om te zien dat gasten daardoor openhartiger zijn. Misschien doordat ze thuis meer op hun gemak waren en misschien speelt het ook mee dat mensen het programma na twee seizoenen wat beter kennen. Ze weten wat ze kunnen verwachten en willen daardoor ook wel graag meedoen. Als die trend zich voortzet dan zitten we in seizoen zes bij Máxima en Willem en in seizoen acht bij Bruce Springsteen, haha! Die staat nog wel op mijn lijstje, ja. Of Kim en Kanye, maar die zijn nu helaas uit elkaar. Daar was ik wel benieuwd naar.”

Wie heeft jou dit seizoen het meest verrast?
“Dat is als kiezen tussen mijn twee dochters. Dat kan toch niet? Ik vond het wel heel tof dat ik bij Bilal Wahib ben geweest. Een jongen die zo ontwapenend is dat hij je hart steelt. Hij is nog hartstikke jong, maar heeft al zoveel bereikt. Een Gouden Kalf, een rol in Mocro Maffia, een grote hit met Tigers en een award winnen in Berlijn. Bilal is op weg om de grootste acteur van ons land te worden. Ik denk dat ik over tien jaar kan zeggen dat ik nog thuis ben geweest bij ‘die jongen die nu in die Hollywood-serie speelt’. Maar daarnaast was het óók fantastisch om van Geraldine Kemper te horen dat ze weer verliefd is. Dat is natuurlijk hartstikke leuk!”

Wat is in alle seizoen de mooiste plek waar je bent geweest?
“Ik kijk eigenlijk niet zo naar de huizen waar ik kom, meer naar wat het huis zegt over mijn gasten. Het was heel bijzonder dat ik vorig jaar binnen mocht kijken bij Hugo de Jonge en zijn gezin. Toen zaten we al middenin deze pandemie. Ik ontmoette ook zijn vrouw en kinderen en als groot muziekfan vind ik het dan leuk dat daar in huis ook een gitaar staat. Ik vond het ook fantastisch om voor dit seizoen bij Danny Vera langs te gaan, die een huis vól gitaren heeft en voor ons nummers van Elvis en Bruce Springsteen speelde. In deze tijd zonder live-optredens raakte me dat wel.”

Heb jij zelf graag mensen over de vloer of ben je thuis liever alleen?
“Ik vind het wel fijn om mensen over de vloer te hebben of bij mensen over de vloer te zijn.  We wonen in de stad, dus ik ging vaak ergens eten met vrienden. Nu ben ik de tijd samen thuis ook wel wat meer gaan waarderen. Die lange avonden met vrienden aan tafel mis ik door de avondklok wel.”

Wat zou jij snel verstoppen als er nu een cameraploeg voor de deur zou staan?
“Ik laat de post altijd overal slingeren. Die zou ik wel even snel aan de kant leggen. Je ziet in mijn huis wel duidelijk dat er kinderen wonen, dus er valt genoeg te zien. Maar die tekeningen van mijn dochters zou ik dan misschien stiekem ook wel even naar voren schuiven om te kunnen laten zien wat ze al maken.”

‘Rooijakkers over de vloer’ is vanaf 3 maart elke woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Fotografie: Petronellanitta, Styling: Hanna Suurland.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Meghan Markle 'verdrietig' om pestbeschuldigingen uit het Britse paleis

Meghan Markle (39) is door The Times beschuldigd van pestgedrag. De zwangere hertogin zou in Engeland medewerkers van het paleis hebben gepest. De beschuldigingen maken Meghan naar eigen zeggen verdrietig. 

Dat heeft een woordvoerder laten weten aan Harper’s Bazaar.

Advertentie

Beschuldigingen

Dinsdagavond publiceerde The Times een artikel waarin wordt beweerd dat Meghan Markle twee persoonlijke assistenten wist weg te werken met haar gedrag. Ook zou ze het leven van een andere medewerker hebben verzuurd en meerdere medewerkers aan het huilen hebben gemaakt. Er zou zelfs iemand op haar benen hebben staan trillen toen ze in een conflict belandde met Meghan. Dit melden oud-paleismedewerkers in de krant. Volgens hen zou het communicatiehoofd van Meghan en Harry destijds een klacht hebben ingediend tegen Meghan.

Statement

“De hertogin is verdrietig over deze nieuwe aanval. Vooral omdat zij zelf het doelwit van pestgedrag is geweest”, reageert een woordvoerder namens Meghan Markle in een statement aan Harper’s Bazaar. Ook laat de woordvoerder weten dat Meghan zich juist inzet om mensen te steunen die pijn en/of een trauma hebben. “Meghan is vastbesloten om haar werk voort te zetten om over de hele wereld meer medeleven te creëren. Ze zal ernaar blijven streven om een voorbeeld te zijn voor wat goed is en wat iets goeds doen, betekent.”

Misleidende informatie

Het team van Meghan en Harry zou een verklaring naar The Times hebben gestuurd waarin het artikel een ‘berekenende smaadcampagne’ wordt genoemd. In het stuk zou sprake zijn van misleidende informatie die tevens schadelijk is. Ook geeft het stel in de verklaring aan dat het geen toeval kan zijn dat deze beschuldigingen van jaren geleden nu ineens de kop opsteken. Net voor een openhartig interview met Oprah Winfrey dat dit weekend te zien zal zijn.

Meghan Markle ziet er altijd fantastisch uit. Beautyvlogger Susan analyseerde haar looks en maakt een soortgelijke make-up look. En zó veel make-up komt daaraan te pas. 

Bron: Harper’s Bazaar. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien