Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Nieuw seizoen 'Expeditie Robinson' gaat op bijzondere manier van start

In de zomer zijn er vooral veel herhalingen te zien op tv, maar in september komen al je favoriete programma’s weer op de buis. Ook ‘Expeditie Robinson’ keert terug, maar de start is anders dan je gewend bent.

Op 6 september is de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2018 te zien op RTL 5, maar échte fans kunnen natuurlijk niet zo lang wachten en daar hebben de makers iets op gevonden. Op 30 augustus kun je de eerste aflevering namelijk exclusief bekijken in bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Advertentie

Tickets
Bij de exclusieve voorpremière is een deel van de cast aanwezig en kijk je samen met andere fans als eerste naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Lijkt dat je wel wat? Je kunt vanaf vandaag tickets bestellen voor dit bijzondere evenement.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Facebook. Beeld: ANP 

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien