Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Expeditie Robinson-kandidaat maakt mooi liefdesnieuws bekend: "Ik ben verloofd!"

“Holy Macaroni, ik ben verloofd!” Met dat enthousiaste bericht maakt Expeditie Robinson-kandidaat Nienke Plas bekend dat ze ten huwelijk is gevraagd.

Nienke Plas geniet met haar gezin van een vakantie in Dubai en dat bleek voor haar vriend Resley de perfecte locatie voor een huwelijksaanzoek. Maandag stelde hij de grote vraag en uit het romantische plaatje blijkt dat Nienke maar één antwoord had: ja! Daar is ze niet alleen zelf heel gelukkig mee, haar fans zijn ook door het dolle heen. “Dit is echt het allerleukste ooit”, “Gefeliciteerd dit is top” en “Vind jij dit ook zo abnormaal leuk?”, zijn een aantal reacties onder de foto.

Advertentie

Zoontje
Nienke en haar grote liefde Resley zijn al 11 jaar samen en hebben samen zoontje Frenky-Dean (4). Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend.

 

View this post on Instagram

 

HOLY MACARONI IK BEN VERLOOFD!

A post shared by Nienke Plas (@nienkeplas) on

 

View this post on Instagram

 

Geluk is niet te koop ❤️ Tickets naar Noorwegen wel mocht je hier willen poseren voor hetzelfde kiekje 👍🏽

A post shared by Nienke Plas (@nienkeplas) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien