Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zijn dít de kandidaten van 'Expeditie Robinson' 2019?

Het lijkt erop dat een aantal kandidaten van het komende seizoen van Expeditie Robinson al bekend is. Een wel héél oplettende reiziger spotte de groep BN’ers op het vliegveld van Thailand.

Het is nog niet bekend of de gespotte bekende Nederlanders inderdaad deelnemers zijn van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, maar Shownieuws meldt dat de vermoedens érg sterk zijn.

Advertentie

Expeditie Robinson 2019
De tipgever zag de groep bekende Nederlanders op het vliegveld en kon maar 1 ding concluderen: het moesten de toekomstige kandidaten van het spannende spelprogramma zijn. De reiziger – die onbekend wil blijven – filmde de groep en stuurde de beelden naar Shownieuws.

De kandidaten
De BN’ers die te herkennen zijn op de videobeelden zijn chefkok Rob Geus, YouTuber Kalvijn, 3FM dj Frank van der Lende, race-expert Tom Coronel en zanger Thomas Berge. Hieronder kun je de videobeelden bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Televizier3, Shownieuws. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien