6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Fajah Lourens deelt eerlijke video van loshangend buikvel

Hoewel Fajah Lourens regelmatig jaloersmakende kiekjes deelt van haar ‘killerbody’, is ze altijd eerlijk geweest over het feit dat haar lichaam allesbehalve perfect is. Zo liet ze eerder al zien dat ze ook gewoon last heeft van cellulitis en vandaag doet ze daar nog een schepje bovenop door een video van haar loshangende buikvel te delen.

Haar boodschap? Wees er trots op!

Advertentie

‘Geniet van jezelf’
In een Instagrampost laat Fajah weten dat ze dagelijks vragen krijgt van vrouwen die willen weten hoe ze van hun buikvel afkomen na een zwangerschap: “Mijn antwoord is: niet. Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel. Je prachtige lichaam heeft dit overgehouden aan het meest kostbare bezit wat je maar kunt hebben. Geniet van jezelf en houd van jezelf,” aldus Fajah.

Mooie kant
Dat de juiste belichting een groot verschil kan maken, liet Fajah een tijdje geleden nog zien in een andere Instagrampost. De fitnessgoeroe plaatst toen een foto van haar naar eigen zeggen ‘mooie kant en nóg mooiere kant’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je wil natuurlijk altijd je mooiste kant op de foto. Vandaag deel ik mijn mooie kant en mijn nog mooiere kant en op de tweede foto’s dezelfde mooie kanten met mooi licht ipv schaduw licht zo als op de 1e twee fotos( mijn advies kijk altijd naar jezelf in mooi licht)Ik wil even laten zien dat cellulite niets is om je voor te schamen de meeste vrouwen hebben het. Ik heb er op een been meer aanleg voor als op mijn andere been, om er helemaal vanaf te komen moet ik heel hard/zwaar trainen, heel goed op mn eten letten en ook nog eens om de dag cuppen. Trainen doe ik op dit moment maar drie keer per week, wijn vind ik onweerstaanbaar en toen mn relatie overging was ik mn vaste cupper ook kwijt🤦♀️. Het resultaat is cellulite vind ik het erg? Ik vind het jammer maar ik zeg nog steeds tegen mezelf je ziet er fantastische uit. Wees lief voor jezelf en vanuit die liefde kan je er voor kiezen om 8 weken te bikkelen. Niet vanuit afschuw over je lijf. Ik heb een boek geschreven speciaal over dit onderwerp met mijn anti cellulite dieet kwam ik er in 8 weken helemaal vanaf. Voor de zomer een shoot of je bruiloft vind ik het helemaal de moeite waard maar persoonlijk vind ik het niet meer de moeite waard om het hele jaar zo streng voor mezelf te zijn. #loveyourself

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien