Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Fajah Lourens is weer gelukkig in de liefde

Fitnessgoeroe Fajah Lourens was gisteravond te zien als een van de kandidaten in het programma Ranking the stars. Daar liet ze weten dat ze al een tijdje een nieuwe relatie heeft.

Fajah was eigenlijk van plan om haar liefde nog een tijdje geheim te houden. Totdat haar in het programma gevraagd werd om drie eigenschappen van haar schoonmoeder op te noemen. Toen moest ze wel onthullen dat ze een nieuwe vriend heeft.

Advertentie

Leugentje
“Ik doe alsof ik vrijgezel ben, al een hele tijd”, vertelt ze. Hoewel ze al een poos liegt over haar relatiestatus, lucht het haar op om het nu te vertellen. “Nu hoef ik nooit meer interviews te geven over het vrijgezelle leven”, aldus Fajah.

Geen BN’er
Op de vraag of we haar nieuwe vlam ergens van kunnen kennen, zegt ze heel stellig van niet. Wel laat ze weten dat hij een Brabander is en met een zachte ‘g’ praat. Verder wil ze niet veel loslaten. Met haar nieuwe schoonmoeder is ze in ieder geval heel tevreden. Die noemt ze lief, heel erg knap en netjes.

Wilde jaren
Fajah zou al heel wat mannen versleten hebben. Daar windt ze ook geen doekjes om. Toen haar gevraagd werd om de deelnemende BN’ers in te delen op basis van de vraag ‘wie heeft de meeste exen?’, zette ze zichzelf bovenaan. Volgens de fitnessgoeroe moet je eerst losgaan voordat je je kunt settelen – en dat heeft ze naar eigen zeggen gedaan. Over trouwen zegt ze: “Ik ben nog nooit getrouwd geweest, maar ik denk dat ik er nu wel klaar voor ben.”

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien