Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Familie Meiland op zoek naar nóg groter chateau in Frankrijk

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is van start gegaan. Maandagavond onthulde Martien Meiland dat hij met zijn familie aan het rondkijken is naar een groter kasteel. De reden? Het Franse chambres d’hôtes van de familie is compleet volgeboekt tot eind 2020.

De vraag naar kamers in het bed and breakfast is zo groot, dat de familie noodgedwongen moet rondkijken naar een grotere plek om meer gasten te kunnen herbergen.

Advertentie

Verhuisplannen familie Meiland
Martien Meiland vertelt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: “Dit kasteel is eigenlijk al veel te klein. Het moet groter. Er is zoveel belangstelling: we kunnen die mensen allemaal niet herbergen.”

Leuker en beter
De inmiddels legendarische Martien vervolgt: “We kijken daarom rond naar iets anders. Want het huidige kasteel is ook wel aardig groot, maar als we iets leukers en beters vinden dan weet je het niet met ons.”

Kijkcijferrecord
De uitzending van maandagavond verbrak een kijkcijferrecord. Er keken maandagavond maar liefst 1,2 miljoen kijkers naar de realityserie van SBS6. Nog nooit waren er zoveel mensen geïnteresseerd in het leventje van de Hollandse familie in Frankrijk.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Nu. Beeld: SBS6

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien