Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Familie Meiland gaat vloggen: dít is de eerste video

Vind jij 1 aflevering per week van realityserie Chateau Meiland ook zo magertjes en zou je het liefst dagelijks smullen van de avonturen van het markante gezin? Bof jij even. Want de familie Meiland is aan het vloggen geslagen. De eerste video staat nú al online. Oh, dit wordt smullen.

Om gelijk een knallende start met hun YouTube-kanaal te maken, staat de eerste video compleet in het teken van de Gouden Televizier-Ring.

Advertentie

Vlog familie Meiland
De vlog speelt zich af in de aanloop naar het spannende Gouden Televizier-Ring Gala toe. Zoals we inmiddels wel weten sleepte de familie de felbegeerde televisieprijs voor het beste progamma van 2019 binnen. Maar aan het begin van de vlog is dat nog niet bekend. “Dit is de eerste vlog. Morgenochtend vliegen wij naar Nederland. We hebben er heel veel zin in!”, begint Maxime de video.

Verrukte fans
De video laat álle beelden zien, van een vermoeide Martien in de auto naar het vliegveld, zenuwen, tot stress in de kleedkamers. De fans van familie Meiland reageren dan ook verrukt onder de eerste vlog. “Mooi gezin, terechte winnaars! Super leuk dat jullie gaan vloggen!”, schrijft iemand. Hieronder kun je de eerste vlog van de Meilandjes bekijken.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Cosmopolitan. Beeld: ANP

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien