Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Fans enthousiast over nieuwe korte coupe Anouk: 'Je lijkt wel 20!'

Over een paar weken gaat weer een nieuw seizoen van The Voice of Holland van start. Zangeres Anouk kondigt het nieuwe seizoen aan met een foto op Instagram inlcusief een een fonkelnieuw kapsel.

Op de foto zie je dat Anouk voor een nog net wat korter kapsel is gegaan. Haar volgers zijn dolenthousiast en delen het ene na het andere compliment uit. “Wat ben je knap!”, reageert actrice Robin Martens onder de foto. Iemand anders schrijft dat ze op de nieuwe foto wel 20 lijkt:

Advertentie

Anouk alleen op een scherm

Anouk heeft een ernstige vorm van astma en moet daarom extra voorzichtig zijn om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Tijdens dit seizoen van TVOH zal ze dan ook alleen te zien zijn via een videoscherm die op haar rode draaistoe is geplaatst. Op Instagram reageert ze op de vraag of ze het niet spannend vindt met haar gezondheid: “Ik zit buiten in een container, alleen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien