Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Fans geraakt door emotionele post van Yolanthe over zoontje Xess Xava

Yolanthe Cabau deelt een emotionele post op Instagram over haar zoontje Xess Xava. Fans zijn diep ontroerd en Yolanthe wordt overladen met complimentjes. 

“My wish for you… Laughter to kiss your lips, Beauty for your eyes to see, Sunsets to warm your heart, Rainbows to follow the clouds, Smiles when sadness intrudes”, schrijft de presentatrice bij 3 zoete kiekjes van haar met Xess.

Advertentie

Inspiratie
Met deze liefdevolle tekst laat Yolanthe duidelijk merken dat ze hoopt dat Xess fijn opgroeit en gelukkig wordt. De actrice wordt overladen met lieve berichtjes. “Je bent een inspiratie”, en “Wat een onwijs lief en wijs iemand ben jij! Xess boft maar met jou als zijn mama!”, schrijven de fans. Om al haar fans te bedanken, reageert Yolanthe persoonlijk op alle lieve berichtjes.

Kleurrijk pak
Ook krijgt Yolanthe heel wat reacties op het strakke, kleurrijke pak dat ze op de foto’s draagt. De top en broek zijn zwart met wit geblokt en hebben aan de onder- en zijkant de kleuren van de regenboog. “Wat een gaaf pak”, klinkt het onder de schattige kiekjes.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien