Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Fans weten het zeker: déze BN'ers doen mee aan 'Wie is de mol?' 2020

Het duurt niet heel lang meer voordat we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen van Wie is de mol? Fans speculeren dan ook volop over de nieuwe kandidaten.

Want wie gaan in 2020 proberen de mol te ontmaskeren? En nog belangrijker: wie ís komend seizoen de mol?

Advertentie

Molloten
De opnames van Wie is de mol? waren dit jaar waarschijnlijk ook rond mei en juni, dus de fans hebben de social media van alle BN’ers goed in de gaten gehouden. Welke bekende Nederlanders zullen dit jaar meedoen? Presentator Rik van de Westelaken is nog altijd niet samen met een groep BN’ers ergens op de wereld gespot. Maar dat betekent niet dat de molloten stil hebben gezeten. Zij hebben de volgende kandidaten op het oog.

Toprak Yalçiner
Jarenlang heeft Toprak de rol van ‘Nuran’ in GTST vertolkt en in 2017 deed ze mee aan het dansprogramma Dance dance dance. Toprak wordt al vaker genoemd als mogelijke kandidaat en laat ze nu tussen 2 mei en 31 mei niks op social media hebben geplaatst…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

• HI • heerlijk een middagje met deze mooie meiden!

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Lucas van de Meerendonk
Lucas is een nieuwslezer, journalist en presentator en de meesten kennen hem van het NOS Jeugdjournaal. Maar daar was hij in mei en juni dus een lange tijd afwezig. Ook híj heeft tussen 5 mei en 20 juni niks meer op social media geplaatst.

Dione de Graaf
Deze sportjournalist en presentator is voor haar werk natuurlijk vaak aanwezig bij belangrijke sportevenementen. Toch was ze afgelopen jaar niet bij Giro d’Italia 2019. Dat vinden de molloten erg verdacht…

Nathan Rutjes
Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes was héél toevallig afwezig bij de kampioenwedstrijd van zijn club Groene Ster. Wat zou dat kunnen betekenen? Ook heeft hij tussen 10 mei en 16 juni niks meer op Instagram geplaatst.

Nadia Moussaid
Presentatrice en radiomaker volgt volgens de molloten veel oud-kandidaten van Wie is de Mol?, zoals Tim Hofman en Barbara Barend. Wie weet heeft ze hen om advies gevraagd. Tussen 1 maart en 25 mei heeft Nadia niks op Instagram geplaatst.

Leonie ter Braak
Presentatrice Leonie ter Braak wordt op internet ook opvallend veel genoemd als mogelijke kandidaat voor Wie is de mol? 2020. En inderdaad, ze was een stuk minder actief op social media afgelopen zomer. Ze plaatste misschien wel regelmatig iets op Instagram, maar van 4 mei tot en met 29 juni geen enkele foto van zichzelf. Bovendien was de laatste foto samen met Dione de Graaf en oud-kandidaat Jennifer Hoffman. Toeval?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn zaterdagmiddag heb ik leuk besteed. #vandeweek #bnnvara

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour, Shownieuws. Beeld: AVROTROS

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien