Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Fans Roxeanne Hazes zijn helemaal weg van haar jaren 90 coupe

Roxeanne Hazes is alweer een paar weken back to black; haar blonde lokken zijn weer donker én kort. Wij juichen dat alleen maar toe, want Rox kan alles hebben.

Alles? Alles, ja. Zélfs een jaren 90 coupe, inclusief roze haarspeldjes en een choker-ketting.

Advertentie

Moederdagcadeau
Dat bewijst de zangeres namelijk op deze foto die ze op Instagram plaatste. De reden? Ze is helemaal blij met haar moederdagcadeau; een superdeluxe tang voor krullend, golvend en stijl haar. Die moest ze natuurlijk meteen uitproberen. Het resultaat is een jaren 90 lookje van formaat.

Beauty
“The 90’s called. They want their haircut back”, schrijft de zangeres bij de foto. Volgers zijn fan van haar ‘nieuwe’ look. “Staat je goed hoor, je nieuwe kapsel”, reageert iemand. Een ander: “Wat ben je mooi, Roxeanne.” Dat kunnen wij alleen maar beamen; wat een beauty!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The 90’s called. They want their haircut back. 👅

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) op

Je haar opsteken? Met deze speldjes maak je je look helemaal compleet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien