Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hier koop je de favoriete oorbellen van Kate Middleton met flinke korting

De vrouw van prins William ziet er altijd prachtig uit. Ze heeft een kledingstijl die omschreven kan worden als ‘tijdloos, klassiek en vrouwelijk’. De hertogin van Cambridge heeft natuurlijk een paar favoriete items in haar kast, maar ook in haar sieradenkistje. En de favoriete oorbellen van Kate Middleton kun je nu met fikse korting bemachtigen!

Favoriete oorbellen
Over welke oorbellen we het hebben? De klassieke gouden oorhangers met opvallende groene steen van het Britse sieradenmerk Monica Vinader. Het zijn zonder twijfel één van de favoriete oorbellen van Kate Middleton, want de stijlvolle vrouw is er al vaker mee gespot.

Advertentie

Gespot
Kate Middleton droeg de oorbellen onder andere al tijdens een werkbezoek aan de stad Kelowna, een stad in het zuiden van de provincie British Columbia in Canada. Ook werd ze met dezelfde groene oorbellen gespot tijdens de viering van de feestdag St. Patricks Day in 2017.

Edelsteen
De favoriete oorbellen van Kate Middleton zijn voorzien van een onregelmatig gevormde veelzijdige groene Onyx edelsteen gezet in 18 karaats vergulde Vermeil op Stirling Silver. Erg goedkoop zijn de sieraden echter niet. Ze kosten normaliter namelijk €165. Maar nu kosten de prachtige oorbellen op de website van het sieradenmerk nog maar €93, aangezien ze flink zijn afgeprijsd. 

oorbellen kate middleton

Vind je ze toch nog wat aan de prijzige kant? Bemachtig dan hier andere gouden oorbellen voor een zachter prijsje:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Red. Beeld: Brunopress

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien