Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Feest van de Meilandjes in Hengelo dreigt uit de hand te lopen

Een terloopse mededeling van de Meilandjes in het AD dreigt een flink staartje te krijgen. De familie had in een interview laten weten dat ze een ‘remigratieborrel’ gaan geven in hun nieuwe woonplaats Hengelo, maar was vergeten om erbij te vermelden dat er een gastenlijst is.

Inmiddels zijn er talloze Hengeloërs die van plan zijn om naar de borrel van de Meilandjes te gaan, wat natuurlijk niet kan in corona-tijd.

Advertentie

“Het is voor de dorpelingen”

In een video op Instagram doet Maxime Meiland dan ook een dringend oproep. “We hebben een interview gegeven en daarin gezegd dat we een remigratieborrel geven in Hengelo in het dorp. Dat stond in de krant, in het AD. We zijn zo stom geweest om te zeggen: ‘het is voor de dorpelingen’.”

Feest van Meilandje is álleen op uitnodiging

Nu zijn er aardig wat dorpelingen die naar het feest willen komen dat op 25 september in Jansen en Jansen gaat plaatsvinden. De familie bedoelde echter wat anders met de ‘dorpelingen’, zo laat Maxime weten. “We hebben wel wat buren uitgenodigd, maar ik wil hier eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is, we werken met een gastenlijst. We zijn een beetje bang dat er heel veel mensen straks naar dat restaurant gaan. Dat willen we niet hebben, want het is een besloten feest. We willen geen ‘Project X’ hebben, snap je? Dus blijf allemaal lekker thuis en geniet van de zon.”

Prachtige woonboerderij

De Meilandjes zijn onlangs ingetrokken in een woonboerderij in Hengelo. Het gezin kocht de boerderij voor een slordige €975.000, maar daar krijgen ze ook wat voor terug. De boerderij heeft namelijk een woonoppervlakte van 335 m² en een perceel van 10.250 m² . Ook zijn er maar liefst 7 kamers en 3 badkamers in de woning te vinden.

Maxime Meiland over haar moeilijke jeugd:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: Talpa

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien