Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Oud-voetballer Fernando Ricksen (43) overleden

Oud-voetballer Fernando Ricksen is overleden aan de gevolgden van ALS. Ricksen is 43 jaar oud geworden.

Rangers FC, de oude club van Ricksen, heeft woensdag bekendgemaakt dat de voetballer is overleden aan de gevolgen van de spierziekte ALS.

Advertentie

ALS
Fernando Ricksen maakte eind 2013 in De wereld draait door bekend dat de ziekte ALS bij hem was geconstateerd. Enkele maanden daarvoor had hij afscheid genomen als profvoetballer. De laatste jaren sprak hij vaak over zijn ziekte. In maart was hij nog aanwezig bij een benefietwedstrijd in zijn naam in Engeland.

Clubs
Ricksen speelde tussen 1993 en 2013 voor de Nederlandse clubs Fortuna Sittard en AZ en daarnaast voor Glasgow Rangers en Zenit Sint-Petersburg. Ook kwam hij 12 keer uit voor het Nederlands elftal.

Bron en beeld: ANP

 

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien